contact

wil je meer weten? of heb je een specifieke vraag?
maak dan gebruik van het contactformulier.
wil je meer weten over het ontstaan van Helemaallotte.nl?
scrol dan wat verder naar beneden. 

meer over Lotte

Tijdens mijn studies had ik een haat-liefde verhouding met reflecteren. Ik was die student die al die opdrachten  altijd braaf deed. Met plezier, want het zorgde ervoor dat ik mijzelf weer wat meer snapte. Al vond ik het ook verschrikkelijk, want het was iets dat we bijna iedere maand wel moeste doen. Toch vond ik het ook weer het heerlijk, want ik leerde kijken naar waar ik stond, waar ik heen ging en hoe die weg op dat moment liep. En ik vond het weer stom, want ik kletste mij uit van alles wat niet helemaal oke was. Al vond ik het weer geweldig dat woorden zo kunnen werken. 

Al dat geschrijf en gepraat maakte dat ik, logischer wijs, steeds meer ging zien waar ik eigenlijk stond en dat dat niet altijd overeen kwam met waar ik wou zijn. Ik leerde steeds meer hierin zelf te sturen, en zag resultaat waar ik blij van werd: ik kon zelf richting gaan geven.  

Nou ging alles niet altijd alles van een leien dakje. Dat zou natuurlijk ook wat te saai zijn.

Sinds mijn 16e heb ik een darmziekte en een vorm van reuma. Ik vond laatst een quote dat hier helemaal bij past:

Auto-Immune Disease.
Because the only thing tough enough to kick my ass is me. 

Eens in de zoveel tijd laat mijn lijf goed van zich horen dat ik mijzelf ‘wat’ voorbij ben gelopen en dat ik wat pauze en oplaadtijd nodig heb. Met vallen en nog meer met opstaan heb ik geleerd hoe die pauzeknop kan werken, hoe ik mijzelf kan opladen zodat die pauzeknop niet altijd nodig is. 

En omdat ik blij word van dingen delen, deel ik deze kennis met meer dan liefde met jou. Omdat ik jou het ook gun om dit voor jezelf te snappen, te kennen en toe te passen. Ook zonder immuunstoornis 😉 
En, nog belangrijker, hoop ik dat je ook leert om lief zijn voor jezelf. Alles bij elkaar heb ik een heerlijk leven, dat ik zo kan inrichten dat het bij mij past. En dat kan jij ook. 

Dus waar wacht je op?

Naast schrijven, ben ik ook een enorme tekenfan. Van geboortekaartjes tot aan flip-overs tijdens trainingen of als verslaglegging van een seminar. Geef mij pen en papier en ik ben in mijn nopjes.  Wil je graag eens samen tekenen? Of wil je dat ik tijdens een event kom tekenen? Laat het mij weten, dan kijken we naar de mogelijkheden!