Het is je misschien al wat opgevallen: ik hou van tekenen. En dat plezier deel ik graag met jou door voor jou te tekenen. Dit kan 1 op 1, tijdens een sessie of een congres. Om maar wat voorbeelden te noemen. Zolang jij iets getekend vastgelegd wilt krijgen, dan wordt het tijd dat wij kennis maken.
Nieuwsgierig naar wat ik zo al maak? Je ziet hier wat voorbeelden. Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram, daar zie je ook mijn tekeningen. 

Wil in contact komen? Stuur mij een mail of een berichtje op Instagram. Dan spreken we elkaar snel!

Tijdens sessies, trainingen of seminars vind ik het heerlijk om te tekenen. Voor mijzelf, omdat ik het getekend beter onthoud dan wanneer ik enkel steekwoorden op schrijf. Voor anderen, omdat getekende verslagen er altijd leuker uitzien dan alleen tekst. Gewapend met een iPad zoek ik een fijn plekje op en heb je geen kind meer aan mij 😉. En na afloop heb jij een getekend verslag, hoe leuk is dat!

Naast dat getekende verslagen er super leuk uit zien, nodigt een getekend verslag uit tot lezen, herinneren anderen beter wat er verteld werd en zorgt het vaak ook dat je later het nog eens hebt over het event.

Tekeningen linken makkelijker aan emoties en zorgen voor meer linkjes in je hoofd dan puur tekst. En doordat het een beeldend verhaal is, leg je andere verbanden dan wanneer je alleen tekst leest. Kortom, er valt veel te winnen wanneer je tekeningen inzet als verslaglegging.

Een nieuw project waar ik mij met plezier op stort, is het visueel vertalen van boeken. Het gaat vooral om boeken voor persoonlijke ontwikkeling of andere informatie boeken. Hierbij maak ik vaak 1 overzichtsplaat van het gehele boek. Bij sommige boeken komen er nog losse hoofdstukken voorbij. 

De laatste jaren word ik steeds meer gegrepen door het tekenvirus. Ik teken dan ook met plezier op het raam (met krijtstift, al zijn whiteboardmarkers een beter alternatief als we het hebben over schoonmaken), op flip-overs tijdens trainingen, op de iPad of old school op papier. Met een stift in mijn handen ben ik eigenlijk altijd in mijn element. 

Ik dacht altijd dat deze manier van tekenen, iets nieuws voor mij was. Echter, laatst dacht ik even terug aan de basisschool en middelbare school. Ik deed de vrije school en daar maak je voor een gedeelte je eigen leerboeken. Schrijven en tekenen zet je in om de lesstof te vangen. Laat ik dat nu ook doen, in een zakelijk jasje. Mooi hoe dingen zo weer samen komen. 

Wil je binnenkort verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op via de contactpagina, dan spreken wij elkaar snel.